Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sítě proti hmyzu, na zimu sundat?

Od: kotrla odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, zjistil jsem, že jsem zapomenul oddělat na zimu klasické sítě proti hmyzu (v oknech). Stane se něco fatálního nebo can be?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

3x

Nechat být. pokud vám nevadí. Plastové díky UV záření ze sluníčka rychleji stárnou. Takže vám nevydrží tak dlouho. Ale sundáváním se stejně občřas někde poškodí, takže to asi vyjde nastejno.

doplněno 01.01.18 19:23:

@marunaa: já je čistím ručním rozprašovačem na kytky. Naplním hodně slabou jarovou vodou, prostříkám, hezky od shora dolů, po řádkách, a posléze ještě jednou čistou vodou. Pod síťku buď hadr, neo pokud je máte na venkovní straně nad parapetem, nechat odkapávat na parapet.

nikdo: Děkuji za tip, vyzkouším na jaře;)

hodnocení

0x

Otázka je, jak porozumět termínu klasické sítě. Pokud jsou ze skelných vláken, nic se nestane, nechávám je v oknech už asi deset let. Pokud jsou ale z plastového materiálu, je možné, že popraskají.

Sítě mám na oknech osm let v kuse a ještě se jim nic nestalo

hodnocení

0x

Nechte je tam, ale nezkoušejte si odplivnout z okna:-P

hodnocení

0x

Sítě jsme si nechali udělat vloni a montéři nám říkali, že sítě můžeme přes zimu v okně nechat . On je také problém kam s nimi?

Jak je ale čistíte? Já je občas vysaju a otřu mokrým hadříkem.

hodnocení

0x

Sítě při jarním mytí oken sundám a osprchuji ve vaně a poté umyji rám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]