Nejste přihlášen/a.
Mladí odjeli za sněhem a jako "správný děda" jsem prošel byt a zjistil,že jsou povolené (ani snad ne vyviklané) kliky na dveřích.Problém je v tom, že nevím jak se dostat dovnitř a utáhnout je. Červíka ani nic jiného,jak se dostat dovnitř jsem nenašel. Kouknete na foto a poradíte? Děkuji
Tak já předpokládám, že na těch klikách bude zepodu šroubek - většinou to bývá M4, s rovnou či křížovou drážkou, u dražších klik bývá i imbus. Tím jsou kliky aretovány do čtyřhranu, protože ty dva šroubky na kraji štítu nejsou dostatečné pro přenášení sil při otevírání a zavírání.
Prostě řečeno - zkuste se ohnout a podívat se na kliky odspodu
Jestli s mladými trvale nebydlíte, tak byste mě jako podle Vás "správný děda" pěkně nasr...al. Je od Vás sice hezké, že chcete např. upevnit kliky, ale to je práce pro zeťáka resp. pro toho kdo v bytě bydlí. Prolejzat příbuzným byt v době jejich nepřítomnosti mi příjde úchylný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.