Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Budeme předělávat koupelnu, líbí se mi vložení vany do polystyrénového panelu, různé zdroje ale uvádějí různé možnosti Jsou nutné nožky pod vanu? Vanu lepit k polystyrenu pěnou? Nějaké vychytávky? Vaše postřehy?
Děkuji Tom
Dokonce se prodávají vany s výliskem z polystyrenu,ve kterém je vana uložena.V ní voda vydrží velmi dlouho teplá. siko.cz/...
Jinak je na trhu tento panel pro uložení vany.
JABRAKA
Zdravím, je nějaký konkrétní důvod proč to chcete a nebo se vám to prostě jenom líbí? Vana se k polystyrénu pěnou nikdy nelepila (aspoň co jsem tedy dělal já - dle návodu) pouze se tam vložila. Nožičky k vaně beru pouze k usnadnění montáže a vyvážení vany - neberu je jako nosný prvek. S takto uložením vany se setkávám tak ve 2% a dle mého to jsou vyhozený peníze a já osobně bych si to nekupoval.
Tepelná izolace? Za tu půl hodinku co jste ve vaně to nepoznáte a na delší dobu ten rozdíl teplot s polystyrénem a bez zase není tak markantní - předpokládám , že budete mít akrylát a né plech.
Usnadnění montáže? Pokud máte perfektně rovnou podlahu tak ano. Pokud máte nerovnou podlahu tak se s tím natrápíte ještě víc než s klasickým uložením.
Obezdění? Pro profíka je to brnkačka. 4 ytongy máte do 1 metru - to je hned.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.