Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, na podlaze v chodbě (5 m * 1,3 m) chci dát korek, kvuli omezeným financím budu volit levnější variantu a to jsou většinou takovéty oranžovo žluté korky. Lámu si však hlavu jak tuto poměrně výraznou barvu zkombinovat s několika dveřmi na chodbě a barvou stěn. Líbily by se mi šedé dveře, ale mám pocit, že ke korku se tato barva vubec nehodí. Jak jste to vyřešili doma Vy? Předesílám, že mám ráda moderní interiér (lesklé barvy, skla) a nevím jak se s tím naoranžovelým korkem vypořádat. Předem děkuji za nápady
Popravdě bych osobně nedávala do chodby , kde podlaha bude nejvíc trpět levný korek a ještě v takové barvě.Jistě daly by se dát třeba bílé dveře ty se hodí ke všemu. Co zvolit místo korku lino? O tom jste neuvažovala? Mají pěkné vzory .
Omlouvám se asi jsem moc nepomohla-ale přemýšlejte o tom- bude na tom korku vše znát a za chvíli z něj budete nešťastná.
Korek se nalakuje několika vrstvami laku, tedy údržba je velmi jednoduchá, jako plovoucí podlaha, a korek zůstane stále pěkný.
Občas se ale musí lak obnovit. Korek je teplý, možná proto majitelka zvolila tento materiál. I když i já bych se přikláněla k pěknému vinylu. Vzorů je nespočet.
Ke korku bych volila dveře tmavší dřevo. Ale i ta bílá půjde.
Vezměte díl podlahového korku a přkládejte k různým dveřím v prodejně, nebo barevnému vzorníku.
Cit Vám napoví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.