Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojistka na motorove pile

Od: mat3j odpovědí: 8 změna:
Zdravim,dostal jsem od jeziska motorovou pilu asist 45.v navodu bylo psano ze pila ke dodavana s cestovni pojistkpu ja brzde.ma otazka zni kde je sakra ta pojistka? XD ted momentapne nejde brzda povolit a je v zatazenem stavu.nemate stim nekdo zkusenost prosim?
Pojistka na motorove pile

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Prepravná poistka sa u motorovej píly nemyslí poistka na dopravu v krabici ale je to vlastne brzda na spojku,aby sa píla nerozbehla napríklad pri vašom páde pri premiestňovaní z jedného miesta na iné miesto rezania.Je to ten železný pásik stočený do kruhu na tej fotke.Táto poistka sa zapíná a vypína tým ochranným krytom na rukoväť.Ak je píla zaistená,tak ten kryt na fotke nedáte dole po povolení matíc,lebo ten pásik bude obopínať bubon spojky silou vyvinutou pružiny na tej poistke,brzde.

hodnocení

0x

Nazdar, zkus pokračovat ve čtení návodu. Když už tam popisují, že je pila vybavena pojistkou, tak tam bude i postup jak pojistku odstranit.

A ještě poznámka: napřed hledej pojistku z venku. Dost pochybuju, že by výrobce chtěl po každém uživateli, aby nejprve nové zboží rozmontoval.

Zkus ten odmontovaný díl obrátit vzhůru nohama a pak vyfotit. Odhaduju, že by ta pojistka mohla být na venkovní straně (teď je na fotce vnitřní strana).

mat3j
hodnocení

Ahoj diky za info. Navod jsem cetl asi petkrat a opravdu to tam neni.jen jedna zminka ze pred povolenim matic ma byt odstranena prepravni pojistka...sem z toho uz zoufalej xD jinak tenhle kryt byl po rozbaleni na pile jen polozen ,nebyl tam namontivany
Pojistka na motorove pile #2
dylin

Podle mě tam už není... představuju si, že měla být v tom otvoru, abyste to nemohl odblokovat. Zkuste to nasadit a vyzkoušet, jestli po přítahu páky brzdy cvakne, že brzdí (při nezapnuté pile).

Pojistka na motorove pile #3

rolfovo*
hodnocení

0x

Ahoj, jsem na tom naprosto stejně, mám taky tu pilu a při sestavování jsem se zasekl přesně na tom, co autor otázky. Prosím, vyřešili jste to nějak?

mathaoner
hodnocení

Ahoj jasně vyřešil.musis za to na poprvé opravdu pevné vzít a zlomit k sobě. Bál sem se že něco zlomim ale povedlo se .dej vědět x)

rolfovo*
hodnocení

0x

No tyjo fakt že jo, díky moc! Já se bál zabrat moc, protože jsem myslel, že tam někde je ta přepravní pojistka a nechtěl jsem to urvat vzhledem k tomu, že je to plast... Dokonce jsem se pokoušel vyndavat ty kovový čudlíky ;) Tohle mě fakt nenapadlo, dík moc!

losna
hodnocení

0x

No, taky jsem se na tom zasekl a taky stačilo zabrat víc :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]