Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,nemáte někdo tip na výrobu ,prodej kuchyňských linek z Polska.Nejlépe směr Chalupki,jako města Rybník,Ratiborz atd.Vím,že je tam toho spousta,ale zajimala by mě osobní zkušenost.Někoho,kdo si tam nechal linku udělat.Nejlépe cena obrázek.Chtěl bych bílou ,vysoký lesk.Prostě prověřeného prodejce.Jen bych poprosil,nepsat,že linku v Polsku by vživotě mekoupil atd.Sám mám z Polska linku skoro 15 let a bez problému.Budu se stěhovat,tak se po Novém roce musím po něčem podívat.Předem děkuji
za mě nejlepší firma v regionu na kuchyně: moroszczuk.eu/... sice sám ji nemám neboť mi je dělal bratranec dle jech představ ale super studio a viděl jsem u kámošu pár jejich prací takže vím o čem mluvím
bylo to ve vesnici puńcow nedaleko těšína, ale už to bylo asi před 8 lety
Tak takhle jsem si to představoval. Děkuji za tip.Prosím o další .Hodím to pak do navigace a objedu to.
Tak jsem dostal doporučení na merkurymarket.cz/.... Je to v polském Cieszyně.Nebyl někdo? Podle nabídky ceny dobré,teď jde o kvalitu
Nemám zkušenost s nábytkem z polska, nebo jen velmi okrajovou. Ale chtěl bych říci něco jinýho. proboha, proč vysoký lesk?
Na údržbu to je zoufalý.
Nemám lesk, ale pár známých to má, nenechali si poradit a teď si rvou vlasy. každý sáhnutí je vidět. Ale to je každýho věc, jak si to udělá.
Nabídek je plné alegro.pl, jsou tam i názory kupujících a konečné zhodnocení lze udělat vždy jen při osobním kontaktu s výrobkem. Jinak nikdo si snad nedělá iluze o původu věcí, i zvučnější čeští prodejci kuchyní nakupují od Poláků.
Pokud chcete bílou ve vysokém lesku, není problém s nějakým ohmatáním, nic není vidět. Mám ji a naopak je pravda, že se na tom hladkém povrchu špína neudrží.
ajeto - musím nesouhlasit ! Mám jí a již nikdy více ani kousek ve vysokém lesku. Špína se možná na vysokém lesku nedrží, nevím, nejsem špindíra. Ale každý otisk prstu je znát. Jsem otrok kuchyně.
overeny prodejce muze byt problem, u nas ani k obchodu nedoslo, linku co nam nabizeli v polsku na miru nam mistni soukromnik udelal o 200,- na metru draz a hlavne mel uplne jiny pristup nez ti v polsku
Tak to jste měl štěstí asi.Já co jsem se ptal tady v Ostravě ,tak 10-15000 kč/bm .Já potřebuji 4 m = tj cca nejméně 40000 kč . To podle allegra a jiných odkazů za 25000 seženu. Co se týká ochoty,tak to na poláky nedám dopustit. Vždy ochotní a hlavně se snaží přizpůsobit. Tzn,že když kupuji 4 skřínky ,jako obývací stěnu ,tak vyjdou vstříc a můžu si pŕiobjednat jednu navíc.Zkuste to rady někde v obcodě. Řeknou vám ,že v ceně je tohle.A ber,nebo běž jinam.Můžete napsat místního soukromníka?To bych se ho rád zeptal.Prosím o kontakt.
Kupoval jsem sedačku i kuch linku z polského Těšína a nikdy více.Sedačce povolily po měsíci pružiny,uznána reklamace a le opravena byla až po půl roce,prý nemají čas apod.to samé s linkou že nám ji dodají i se spotřebiči,pracně jsme je vybrali v polských e.schopech,když dovezli linku tak o spotřebičích prý nic nevědí,musel jsem narychlo do nejbližšího elektra je rychle nakoupit(samozřejmě o dost dráž a jiné),to je jen malý výčet problémů s linkou(zpracování katastrofa).Podobnou zkušenost jsem se stejným prodejcem četl tady na poradně,kupující namontovali linku,ale bez šuplíků ty ji dají až po doplacení vyšší částky než byla sjednána(zaplatila skoro celou částku předem).
Faktury od sedačky a kuchyně mám ve skřínce před kterou máme vánoční stromek,takže se tam tet nedostanu,i kdy si nejsem jistý jestli jsem je už nevyhodil,protože další půlroční reklamaci bych už nedal,ale pamatuji si,že ten prodejce je na adrese :Jana Michejdy 22 Polský Těšín , mapy.cz/... .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.