Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych jako "vchodové" dveře do koupelny skleněné posuvné podél stěny. Doporučte prosím typ dveří, které máte jste spokojeni s kvalitou.
Dále bych se chtěla zeptat, co v případě koupelny použít jako obložení vchodové zdi... obklady? Dřevené obložky?
Velice děkuji
Skleněné dveře, vchodové, do koupelny? Sice to bude krásné, ale žádné soukromí při intimní očistě. Budou se mlžit a v posunem do pouzdra to nebude dobré. Budou jakoby zašlé, upackané a bude se v jejich okolí držet plíseň. A tam, kde dveře v koupelně zavírají, tam se drží plíseň a smrad. A na to, aby byly otevřené, v pouzdře, to je příliš drahá záležitost. Fakt hodně drahá.
Krtku, proč tolik sprostoty a agrese?! Vybrabčila jsem vám konto? Svedla jsem vám syna? Podvedla jsem vás? Ne? Jen jsem napsala svůj názor. ![]()
ale hovno budou...za prvé se dělají skla průsvitná, neprůhledná...za další mlžit se bude těžko něco když to chce před otvor a za další...soukromíu sebe doma..to je diskutabilní...a plíseň na skle?..to asi těžko..zas takovej rádoby prehistorickej názor
to miluju
něco jak Jabraka s jeho polystyrenovýma panelama na strop nebo retro tapetou na stěny![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.