Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte posuvné skleněné dveře a obložení

Od: miami odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla bych jako "vchodové" dveře do koupelny skleněné posuvné podél stěny. Doporučte prosím typ dveří, které máte jste spokojeni s kvalitou.

Dále bych se chtěla zeptat, co v případě koupelny použít jako obložení vchodové zdi... obklady? Dřevené obložky?

Velice děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ono to je složitý. Na co jeden nadává, to druhý vychvaluje do nebes.

Osobně bych to domů do koupelny asi nechtěl, ale na to se nikdo neptal.

Podívej se třeba sem, naber inspiraci a uvidíš.

vvsklo.cz/...

hodnocení

0x

Skleněné dveře, vchodové, do koupelny? Sice to bude krásné, ale žádné soukromí při intimní očistě. Budou se mlžit a v posunem do pouzdra to nebude dobré. Budou jakoby zašlé, upackané a bude se v jejich okolí držet plíseň. A tam, kde dveře v koupelně zavírají, tam se drží plíseň a smrad. A na to, aby byly otevřené, v pouzdře, to je příliš drahá záležitost. Fakt hodně drahá.

doplněno 29.12.17 07:30:

Krtku, proč tolik sprostoty a agrese?! Vybrabčila jsem vám konto? Svedla jsem vám syna? Podvedla jsem vás? Ne? Jen jsem napsala svůj názor. *alene*

krtek66

ale hovno budou...za prvé se dělají skla průsvitná, neprůhledná...za další mlžit se bude těžko něco když to chce před otvor a za další...soukromíu sebe doma..to je diskutabilní...a plíseň na skle?..to asi těžko..zas takovej rádoby prehistorickej názor :) to miluju :) něco jak Jabraka s jeho polystyrenovýma panelama na strop nebo retro tapetou na stěny*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]