Nejste přihlášen/a.
1x
Nájemníkům radím, shodit všechny jističe a všechny znovu natáhnout. Někteří to vůbec nechápou. Když shodíte hlavní jistič, ten u elektroměru, nikoliv v bytěm, co udělá elektroměr? Po nahození se na něm ukáže co?
Domácí rozvodnici odkrýt a měřit. Páč bez měření není vědění.
doplněno 21.12.17 07:07:
Spezo, dobré rozhodnutí, ať to najde odborník, který ví co a kam šláhnout.
(Já měl u nájemníka závadu, že rozsvítil světlo a po vteřině svícení začalo pomalu zhasínat. Překlopil vypínač a opět to samé, stále dokola.)
Tak jestli už vám nejde do hlavního vypínače 1fáze a sousedům funguje vše,tak bude v háji ten váš hl. jistič.Jen by mě zajímalo jak je to s tím odplombováním v bytě.Co když bude majitel někde na týden mimo dosah? To budete týden bez elektřiny?
doplněno 21.12.17 11:59:
Já bych řekl že je zaplombována ta deska (kryt) jističů.Zdá se že vlevo nahoře je plomba
.Ale jde mě o to, že když se mě porouchá něco pod plombou tak zavolám EON,ČEZ..."mám problém bla,bla,bla,rozdělám dnes plomby dojeďte zaplombovat" hotovo.Ale jak to má řešit nájemce když se nelze spojit s majitelem

0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.