Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je cena kW v tarifu d45d?

Od: barbakan* odpovědí: 6 změna:

Zdravím a zeptám se, jestli někdo z vás má elektrické topení a tarif d45d od E-ON a kolik platí za 1 kW?

Děkuji. Vaše odpovědi mi pomůžou v rozhodování v instalaci el. kotle.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

na too není jednoduchá odpověď, záleží na tom co dotoho započítáte, třeba v NT pčijde 1MWh na cca 70,-.ale to není vše co vás to bude stát, k tomu přiude distribuce, a pltba za jistič a další položky...takže bych doporučil kalkulačku a pak kouknout na podrobnosti..
kalkulator.eru.cz/...

barbakan*
hodnocení

Všechno, co se týče distribuce, jističe vím, mně jen zajímá čistá cena spotřebované kW.

111®

1,50 až 2,- po jistič do 25A

kalkulator.eru.cz/...

doplněno 19.12.17 10:04:

líbí se mi, že odpovědět umíte, ale spustit si kalkulačku ne...*smich*

doplněno 19.12.17 16:39:

@satam ale já mu doporučil kalkulačku, nakonec jsem ji sám spustil a dosadil 1kWh a napsal výsledek
Předpoklad sazba D45dm jisitč do 25A, tarif Eon-přímotop, karj Jihomoravský kde je distribuce Eon

a naosal mu čistou sazbu za 1kWh, tak jak to myslíte, že neporadím , kolik to konretně vyšlo vám?

hodnocení

0x

Cena za 1kW neexistuje. Patrně jste myslel 1kWh, že?

Ceny u E.ONu najdete tady.

doplněno 19.12.17 13:22:

@barbakan: Ukecali jste mě, tady jsou aktuální.

doplněno 19.12.17 13:30:

@111: Líbí se mi, že kritizovat umíš, ale správně odpovědět ne*smich*

111®

akorát že to jsou ceny roku 2015

barbakan*
hodnocení

Myslel, ale nenapsal.*smich*

Pravda, ty ceny jsou z roku 2015, tedy neaktuální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]