Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí pekárna chleba - rozbité krycí sklo

Od: strnad® odpovědí: 4 změna:

Stala se mi s pekárnou Moulinex Home Bread OW3000 taková nepříjemnost - spadla garnýž a zrovna tak nešikovně, že rozbila horní sklo na pekárně. Viz foto. Myslel sem, že me omyje. Co jsem se díval, tak tohle coby náhradní díl žádný výrobce asi neřeší : dilymoulinex.sweb.cz/... (docela me dostalo, ze jeden hak stoji 185 nebo nadoba 550kc ale ne o tom jsem chtel)

Muze mi nekdo poradit, jake sklo se pouziva do vrsku tech pekaren? Na tloustku to ma 3mm ale nevim jestli je to nejake specialni sklo nebo co je to zac. Napadlo me obkreslit ten puvodni rozmer a zajit do sklenarstvi a nechat si ho tam uriznout podle rozbiteho originalu 13cm kolecko, ale nevim, co by to melo byt za sklo, aby vydrzelo zar a nebylo treba jedovate. Nebo je to jedno? Dokaze mi nekdo poradit?

Domácí pekárna chleba - rozbité krycí sklo

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sklo
hodnocení

1x

Ceny háků i náhradních nádob jsou u všech pekáren plus mínus stejné, s tím nic nenaděláte, pusťte z hlavy. Náhradní sklo do peklárny mi uřízli ve sklenářství ze skla, co se dává pod krbová kamna.

hodnocení

0x

Zkusil bych napsat nebo zavolat tady; mají poměrně velký sortiment ND, současně provádějí i servis spotřebičů. Nebo alespoň poradí, jaké sklo použít...ale asi kalené, musí vydržet poměrně vysoké teploty...

hodnocení

0x

A pokud by sklo neklaplo, jde vystřihnout kousek nerezového plechu.

jabraka*
hodnocení

0x

Zkuste tento odkaz: zaruvzdorne-sklo.cz/...

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]