Nejste přihlášen/a.
Můj bratr má jako manźel společnou hypoteku s manželkou. Já mu doporučuji rozvod,jelikož má zaletnicke sklony,které se opakuji. Plus začina se svým milencem i bydlet. Někdy tam někdy u rodičů. Otazka je,když se rozvede musí zajišťovat bydleni této osobě,ikdyž mají spolu dve děti ve věku tří a čtyř let? Když mu vlastně tímto konaním děti odcizuje? O schopnostech jako matky není třeba ani mluvit,jelikož jsou otřesné a děti využiva vůči manželovi spíš jako zbraň či je přehazuje jako horky brambor. Děkuji za odpověď Jan Zifčak
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
mnd®
0x
Můj bratr má jako manźel společnou hypoteku s manželkou. Já mu doporučuji rozvod,jelikož má zaletnicke sklony,které se opakuji.
Rozvod pokud hypotéka vznikla v manželství nic nevyřeší.Nebudu to vyhledávat,ale na internetu je toho dost o tomto že se nezbaví ani jeden zodpovědnosti hypotéku splatit.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]