Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odrazová folie za kamna

Od: zdeena odpovědí: 5 změna:
Zdravím všechny. Prosím o radu, chtěl bych dát za kamna na tuhá paliva nějakou fólii co odráží teplo do interiéru. Na netu jsem našel jen nějaký desky. Existuje folie? Něco jak se dává za radiátory? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Existují i folie

guttashop.cz/...

jabraka*
hodnocení

2x

Ta folie ovšem je napěněna PUR vrstvou.Ta teplotám nad 100 stC neodolá.Doporučuji plochu za kamny vystěrkovat a přebrousit a nalepit disperzí klasický staniol.Pokud by se sehnal tenký hliníkový plech,ten by byl ideální.Já mám na podobné aplikace použitou tiskařskou folii.Z rubové strany je to výborná odrazová plocha.

JABRAKA

zdeena
hodnocení

Díky za tip, zatím dam alobal a budu shánět tu tiskařskou fólii.
Nalepit disperzí, to je třeba duvilax nebo Herkules?
jabraka*

alobal herkulesem,nevbo také silikonem.Ten lépe odolává teplu.

JABRAKA

figurek*
hodnocení

1x

Nepíšete jak u vás doma vypadá. Jestli máte kočku, pak vám folii nedoporučuji, protože kočka z ní udělá hadry.

Za kamna dejte normální tenký plech, uchycený na hmoždiny. Tím nic nepokazíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]