Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se staniceNovy neuloží do STB-T2, ZIRKON

Od: flodur® odpovědí: 2 změna:

Používám STB-ZIRKON, DVB-T2 HEVC k natáčení pořadů.Dnes jsem zjistil, že stanice Novy a Primy, přijímané přes STB z Javořice (cca 7 km) se projevují nepravydelnými výpadky, s informací slabého signálu. Provedl jsem nové automatické vyhledávání. Při úpravě programové předvolby jsem zjistil, že chybí v seznamu stanice NOVY. Na STB se uložila řada stanic v DVB-T a také dvojmo v DVB-T / DVB-T2, krom té NOVY? Přitom na televizoru běží všechny stanice MUX 1-4, včetně NOVY.Proč se tedy stanice Novy neuloží do STB-T2?

doplněno 15.12.17 21:48:

Opravuji: ... nepravidelnými...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Třeba má STB méně citlivý tuner a na programy Novy to už nestačí.

Před časem jsem dostal zadarmo malou televizi Sencor, že prý nejde. No, šla, ale jen pár programů. při připojení přes STB jdou všechny programy. Tak do dílny dobrý. Tam mě to nevadí.

hodnocení

Nevím jaký STB jsi použil pravděpodobně pouze STB-T! Já používám STB-T2!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]