Nejste přihlášen/a.
Dle mého to revizí bez problému projde. Proč ne? Obdobným způsobem máme přetahané v práci z původních umístění přímotopy. Cenu za estetiku to zrovna nesklidí, ale stejně to bude za linkou, ne? Pokud vyjde místo, lze dát pod víčko distanční rámeček, díru vést do jeho boku a lištu přisadit. Potom už to vypadá lépe. Ovšem je otázkou, kolik místa na hloubku máte...
já bych si dal tu práci a tu zásuvku předělal normálně...vodorovná drážka do panelu...vykroužit do panelu kolečko, osadit krabičku a zásuvku...vše pak zasádrovat...panel je sice horší na vrtání a drážkování..ale na opravu sádrou jednoduchý..a zas 2m či kolik...to nic není...stačí kvalitní nářadí
I ten tvůj způsob ničemu neodporuje. Z tý krabičky s věnečkem by jsi normálně musel opatrně vysekat vývod a následně už kabel vést lištou. Ani lišta být nemusí,stačí bodové uchycení(takové jako bylo vidět třeba ve starých kravínech)...to už je na tobě jak ten kabel uchytíš. No a do nástěnné zásuvky už je to easy.jen nesmí nikde čouhat odizolované dráty nebo něco takového a samozřejmě to musí být správně a pečlivě zapojené.
Já osobně bych to ale taky udělal jinak,normálně flexou s kotoučem do betonu vyříznout drážky,vnitřek vyklepat aby ti vznikla široká drážka pro kabel. Vykružovacím vrtákem do betonu vyvrtat nepatrně větší otvor než má krabička,kabel i krabičku zasádrovat,nahodit omítku,přetáhnout štukem a máš to tak že nikdo nikdy nepozná že to bylo předělávané
tohle je ten nejdebilnější argument co člověk muže mít..."stejně to nepůjde vidět"...tohle když mi někdo u nějaké práce řekne, tak bych ho nejraději praštil lopatou...buď něco dělám pořádně nebo vůbec...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.