Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kartáček na zuby

Od: dom* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, máte zkušenost s elektrickým zubním kartáčkem?

Můžete poradit jaký koupit k vánocům. Je to pro mladý pár. děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já mám tenhle a jsem spokojená.

Mám podobný, taky spokojenost, ale na druhou stranu, střídám ho s "klasickým" kartáčkem a nemyslím, že by byl vůbec nějaký rozdíl. Jako funguje to, je to fajn, ale v podstatě je to zbytečnost.

Uvědomuji si, že všichni jsme se, navzájem, na Ježíška, v průběhu mnoha let, navzájem odarovali. Oral B Vitality, to je moc dobrá volba. *hej*Tenhle, už druhý, mám asi 10 let k naprosté spokojenosti. Máme je úplně celá rodina, včetně dětí. Každý svůj. *palec* Hlavice s kartáčky se dají se koupit i měkké a ty jsou skvělé! *palec*

vernon
hodnocení

0x
S obyčejným kartáčkem bych si už zuby nečistil. Je to obrovský rozdíl, elektrický se dostane všude a je to pohodlnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]