Nejste přihlášen/a.
Lze zvolit typový projekt RD verze klasik do svaziteho terénu čtvercového pozemku o rozměrech 17x17m? nebo se musí volit projekt individuální? Jde o osazení domu na pozemek když je svažitý. Snad by se to dalo vyřešit zy by se odbagrovala větší plocha a udělaly opěrné stěny? Ale i tak by už nešlo o typový projekt, ale o projekt na míru (individuální) když by se muselo udělat osazení dle terénu? (poz.neni v rovině)...
Dal by se melo vyřešit stání před domem (to bývá taky součástí projektu? Pozemek se mi zdá, že je hodně svažitý na d.17 mi cca 10m.
Pozemek cca 300m2 17x17 m rohový, sítě na poz...
Dal by se melo vyřešit stání před domem (to bývá taky součástí projektu? Pozemek se mi zdá, že je hodně svažitý na d.17 mi cca 10m.
Pozemek cca 300m2 17x17 m rohový, sítě na poz...
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]