Nejste přihlášen/a.
Zdravím, co mají společného jablka, hrušky, blumy, broskve, meruňky, třešně a částečně i borůvky? Tedy kromě toho, že se jedná o ovoce. Ze zeleniny jsou to například rajčata. Vždy mě po nich svědí v krku a v ústech, je to vážně nepříjemné. Jednou jsem po pozření jablka zcela ztratil hlas, to bylo tak 7 let zpět. Ale pokud se některé z výše jmenovaného ovoce například zapeče do buchty, tak už mi nadále problémy nezpůsobuje. Vždy jen jakoby v tom syrovém stavu. Naopak banány, mandarinky, hroznové víno či pomeranče mi problémy vůbec nedělájí. 10 let zpět jsem jedl všechny druhy ovoce či zeleniny, ale poslední dobou se tato škála nějak zužuje. Ještě bych dodal, že se mi spustí rýma například po škrábání brambor, tam to zřejmě vyvolává škrob. Nemám potřebu jít k doktorovi, jednoduše se těmto věcem v "syrové" podobě vyhýbám. Stejně by mi předepsal prášky, které bych ani neužíval. Co mají tedy výše uvedené věci společného ohledně složení? Předem děkuji za informace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.