Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu se informovat telefonicky?

Od: misalka odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám účet u České spořitelny a chtěla bych si časem vzít hypotéku od této společnosti. Chtěla bych se jen nezávazně zeptat na vyšší maximální hypotéky. Stačí se informovat po telefonu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

2x

Můžete, ale k ničemu Vám to nebude.

a) To že máte u banky účet neznamená, že Vám dá nějaké lepší podmínky, již dávno se nehraje na to "jsem Vašim klientem x let, tak co mi nabídnete". Naopak platí, že vybíráte nejlepší možnou hypotéku u jednotlivých bankovních ústavů a tam, kde Vám dají nejlepší podmínky nakonec přesouváte i svůj účet.

b) Srovnáváčů máte na internetu tuny. Například chytryhonza.cz/...
Stačí zadat poptávané parametry a hned Vám vyjedou nabídky. Následně si můžete udělat poptávku i u poradců - co se týče hypotéky, poradce výjimečně doporučuji. Umí vyjednat lepší podmínky a umí dobře poradit. Příklad: Jdete do banky a řeknou Vám, že hypo nedají. Stejná banka přes poradce najednou projde :) A je toho více...

doplněno 04.12.17 22:17: O to více je nutné použít poradce. Ten vám hned poví co je možné a co nikoliv.
misalka
hodnocení

Problém je že nemám nic našetřené , ale prej to jde nějak obejít meziuvery
hubas*

Jenže poradce to dělá proto, aby vydělal a tak se Vám může snadno stát to, že Vám doporučí finanční produkt, ze kterého má nejvyšší provizi. Takže obezřetně!

danys*
hodnocení

0x

Můžete se zeptat za to nic nedáte, ale pochybuju, že to po telefonu s vámi někdo bude řešit.

Z čeho chcete platit splátky hypotéky a úvěru, když jste nebyla schopná nic ušetřit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]