Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mam kotel Thermona therm 20CX,lonsky rok bylo vse v poradku,tlak 1,3 za tepla 1,1 po vychladnuti...po skonceni topne sezony jsem kotel cca 7mesicu nezapl na topeni pouze na ohrev TUV,nyni kdyz jsem kotel zapl i na topeni,doplnil tlak v systemu na 1,1baru(klesl na 0,9)...odvzdusnil jsem vsechny radiatory...tlak neustale stoupa az k 2,5baru...vic uz jsem nezkousel na etikete je max 3bary,nemam s plynovym kotlem zadne zkusenosti.jeste doplnim...tento kotel ma dva rezimy 1-ohrev pouze TUV 2-ohrev TUV+topeni...dekuji za pripadne rady
jak stoupá? jako při zatopení nebo pořád? a jak máme rozumět víc už jsem nezkoušel? pokud stoupá při topení bude patrně expanzka bez vzduchu pokud stoupá stále může být špatná dopouštěcí armatura a propouští vám vodu z řádu do topného systému jinak pro adekvátní odpověď málo informací
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.