Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte el. tlakový hrnec

Od: host1 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, může prosím někdo doporučit eletrický tlakový hrnec? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hrnec
hodnocení

3x

Váš doporučený hrnec není elektrický.

Mám 8 let el. tlakový hrnec, jen jednou jsem měnila těsnění. Vařím v něm denně a to třeba i několikrát. Mám předchůdce tohoto hrnce, který nemá ještě tolik funkcí. Nikdy bych se nevrátila k obyčejnému tlakáči, kdy neustále slyšíte ps ps ps a výpary cítíte v celé kuchyni. Tento natlakuje a vaří, žádný smrádek.

elektricke-hrnce.heureka./...

doplněno 01.12.17 21:00:

Ne , nemá české popisky. Ještě jsem neviděla český el. tlakový hrnec, tím neříkám, že neexistuje.

Ale nevidím v tom závadu, jednotlivá tlačítka si přeložíte a pak už jedete po paměti, není jim mnoho. Jde jen o to, že v různých programech se mění čas vaření.

host1
hodnocení

Díky a mo to i český popisky?

hodnocení

0x

Mám tento a jsem spokojená: oriondomacipotreby.cz/...

Určitě už bych nekupovala 2 v 1 (2 hrnce a 1 poklice - hrnec přežije, poklice, resp. těsnění nikoli)

doplněno 01.12.17 11:58:

Omlouvám se, to jsem přehlédla *hi*.

výtka
Upozornění od sys strejc 01. 12. 2017 11:36:45
Elektrický! *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]