Nejste přihlášen/a.
Je nějaké pravidlo (psané/nepsané) pro umístění sprchového setu (tj. tyč s držákem sprchové hlavice)? Ve většině případů je vidím v ose sprchového koutu - nad baterií. Pouze při sprchování u známých jsem zažil umístění v rohu sprchového koutu a připadalo mi to lepší a praktičtější. Je mi jasné, že si to mohu udělat jak chci, ale nerad bych udělal zbytečně dírky tam, kde budu později litovat. Díky za názory.
Zdravím, těchto sprchových setů už jsem pár desítek namontoval. Obecně s tím nespěchám a seznámím s tím zákazníky hned na začátku než dělám sprcháč, aby měli čas se rozmyslet. Asi 30% dělám v ose baterky a 70% vedle baterky blíže k rohu. (a to hlavně u čtvrtkruhových sprchových koutů. )
Pokud nejste rozhodnut , tak si zatím omotejte hadici kolem baterky . Není kam pospíchat.
Napřed na kachlu poklepat a pokud bude dutá a nebude pěkně podlepená tak je velká pravděpodobnost, že by mohla prasknout. Ze začátku vrtat bez příklepu. Až provrtáte kachlu , tak můžete teprve dát příklep. Také je lépe kdo to nezná vrtat dále od kraje kachle. Někdo si myslí , že je to lepší ve spáře. Opak je pravdou.
Teď jsem si přečetl hejkala co se týče čištění sprchového koutu. Já to řeším tak , že hodinku před sprchováním si vlezu do sprcháče a postříkám vše Pulirapidem . A sprchováním to potom smyju a je čisto. ( pozor klouže podlaha) Práce na 1 minutu. Také je dobré ke konci sprchování sundat růžici a očistit tlakem vody rámeček pode dveřmi ( pokud je) od pěny. Ta po zaschnutí dělá ten hlavní bordel a později se špatně čistí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.