Dobrej, dnes jsem koupil sušičku značky AEG. Nastavil jsem program bavlna a automatická časomíra ukazovala cca 1.5h. Jak čas skončil na 0 tak to začlo pípat ale jelo to dál. A jelo to dál až do doby kdy jsem to musel už vypnout nebo by to jelo snad rána. A ještě to ukázalo že je plná nádržka na vodu tak jsem ji vylil ale kontrolka nezhasla a ještě svítil filtr. Jak mám proboha očistit filtra za chodu? Taky vám to dělá?
Aeg nemáme, ale asi každá sušička oznámí konec sušení a dalších x minut (30-60) prádlo prevaluje, aby se nepokrčilo. Zřejmě z vaší strany došlo k nepochopení této vlastnosti. Jak oznámí, že je konec můžete vypnout a prádlo vyndat. Filtr svítí na konci programu abyste ho nezapomněl po každém sušení vyčistit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.