Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit levný plastový okap

Od: nomadm* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

sháním levný plastový okapový systém pro přístřešek pro auto, potřebuji 5 m. Jsem ze Zlínska, víte někdo o nějakém dobrém zdroji?

Děkuji.

Martin N.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

bazos.cz nebo sbazar.cz - zbytky ze stavby... za odvoz?

Nebo prostě stavebniny v okolí - jen moje vesnice hodný kus od Brna má v dosahu 10km 3 dodavatele stavebnin!

doplněno 28.11.17 15:09:

s lindab.com/... souhlasím - lindab je na mém domě po 10ti letech bez poškození - sousedi s pozinkem už dvakrát měnili svody prorezlé díky některým, co do dešťové kanalizace pouští své sračky...

gogo*
hodnocení

0x

Chápu, že jde jen o přístřešek, ale právě proto, že jde jen o 5m, kupte si něco kvalitního (třeba Lindap a máte klid. Já to kdysi řešil stejně a problémy byly již v prvním roce. V létě po zahřáti plast změkl, kroutil se, v zimě ztvrdl a zkřehl až mi ho sněhoná závěj zlomila. Po 2 létech jsem to vyměnil za Lindap a 3 roky nevím co je údržba. Starý okap jsem hodil za garáž (že se kousky ještě budou hodit) a určitě nebudou. Barva už není hnědá, ale bílá, je to křehké, pokroucené, pujde to na sběrný dvůr! Tím nechci psát, že Lindap je ideálni, soused koupil něco podobného v Polsku a taky spokojenost! Prostě neberte plast, ale pozink s plastovou úpravou (nebo jak se to říká. Já se pro ten Lindap po té mé špatné zkušenosti rozhodl, protože soused to má na baráku snad 15 let a jak nové!

Asi tak

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]