Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žehlící prkno (žehlení vsedě)

Od: helena17 odpovědí: 8 změna:
Roky žehlím vsedě z křesla, potřebuji nové prkno, ale většina nemá u specifikace spodní výšku. V obchodech jsou v zatavené fólii. Jedno jsem koupila (údaj byl na obalu), ale bylo o 5cm vyšší, takže bych měla ruce nahoru. Naštěstí ho vzali zpět. Poradí někdo, co s tím. Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, vložit si mezi pozadí a křeslo ještě podsedák nebo pevný polštář - a o pět cm budete výše.

Zdravím!

111®

a nebo přemontovat mechanismus

kepler*
hodnocení

0x

Našel jsem toto:

zbozi.cz/...

Je ovšem otázka, jestli k tomu sezení není třeba barová židle :-D Nicméně v popisu je uvedeno, že je to vhodné i k žehlení vsedě.

helena17
hodnocení

Moc děkuji za informaci. Našla jsem podle názvu další specifikaci, kde byla výška spodní pozice. Vyhovuje mi, takže to bude nejspíš moje volba, i když je trochu dražší, než jsem chtěla investovat. Ještě jednou díky. Helena

hodnocení

0x

A musí to být přímo z křesla? Já si před lety koupila přímo židličku na žehlení a je super 4home.cz/...

Pokud mám víc prádla, žehlím také vsedě, aby mě nebolely nohy, nebo o vánocích, kdy je člověk stále v kuchyni, je to super pomocník. Jinak ji složím, nepřekáží, je lehká, fakt doporučuji.

doplněno 26.11.17 22:32:

jj, já taky nejsem žádný obr, právě na tu trnož si dávám nohy. Zkuste ji nejdřív v kuchyni, třeba potom zjistíte, že by to šlo s ní i při žehlení? Chce to vyzkoušet ;)

helena17
hodnocení

Děkuji za doporučení. Židlička se mi moc líbí. Na žehlení si ji asi nepořídím. Jednak jsem malá a nevím, kam mi vyjdou nohy, a pak potřebuji sedět na měkkém. Ale líbila by se mi do kuchyně, kde si potřebuji sednout na kratší dobu (mám problémy s páteří). Vyhovuje mi, že je sklopná a že má vpředu jakousi trnož, kam se asi dají opřít nohy. Asi napíšu Ježíškovi. Děkuji Helena
helena17
hodnocení

Vaše rada byla k nezaplacení. Židli mám doma a většinu přípravy cukroví z ní dělám. Dokonce se líbila i mým kamarádkám, že si ji taky chtějí objednat. Výrobce by vám měl dát nějakou odměnu za reklamu. Navíc měli ve stejném obchodě za velmi rozumnou cenu schůdky, tak jsem si objednala vyšší, než mám , a konečně jsem nevěšela záclony vyšponovaná na špičkách. Při přípravě letošních Vánoc na vás často myslím s povděkem. Teď jsem dodělala (na židli) vosí hnízda a rozhodla se , že vám dám vědět, jak mi vaše rada pomohla dvakrát. Přeji hezké svátky. Helena

Jejda paní Helenko, to jste mi udělala radost, děkuji *slunce*

Bezvadná, že? Hodně nohy šetří, nikde nepřekáží, lehká, fakt pomocník..

Možná je to inspirace pro přítomné pány na dárek pro své polovičky, aby si je šetřili ;)

Také Vám přeji krásné svátky plné pohody a děkuji za zpětnou reakci, to se zde málokdy vidí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]