Nejste přihlášen/a.
0x
Dobrý den, vložit si mezi pozadí a křeslo ještě podsedák nebo pevný polštář - a o pět cm budete výše.
Zdravím!
0x
Našel jsem toto:
Je ovšem otázka, jestli k tomu sezení není třeba barová židle
Nicméně v popisu je uvedeno, že je to vhodné i k žehlení vsedě.
0x
A musí to být přímo z křesla? Já si před lety koupila přímo židličku na žehlení a je super 4home.cz/...
Pokud mám víc prádla, žehlím také vsedě, aby mě nebolely nohy, nebo o vánocích, kdy je člověk stále v kuchyni, je to super pomocník. Jinak ji složím, nepřekáží, je lehká, fakt doporučuji.
doplněno 26.11.17 22:32:
jj, já taky nejsem žádný obr, právě na tu trnož si dávám nohy. Zkuste ji nejdřív v kuchyni, třeba potom zjistíte, že by to šlo s ní i při žehlení? Chce to vyzkoušet ![]()
Jejda paní Helenko, to jste mi udělala radost, děkuji ![]()
Bezvadná, že? Hodně nohy šetří, nikde nepřekáží, lehká, fakt pomocník..
Možná je to inspirace pro přítomné pány na dárek pro své polovičky, aby si je šetřili ![]()
Také Vám přeji krásné svátky plné pohody a děkuji za zpětnou reakci, to se zde málokdy vidí ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.