Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na levný mobilní dům

Od: nikoll* odpovědí: 3 změna:

Kde se dá sehnat levný mobilní domek pro celoroční bydlení? Klidně může být i nějaký zahraniční obchod (Polsko, Slovensko,...)

A ještě otázka, většinou mobilní domy jsou do 40m2, máte někdo zkušenost se spojením více mobilních domů dohromady?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

mobilheimcentrum.cz/... zkus kouknout sem

zed
hodnocení

0x

Já mobilní domek vlastním, koupil jsem ho v Ostravě u firmy Marvel. Jenom chci podotknout, že s domkem to není tak jednoduché jak se zdá, všechny firmy je tu vozí ze zahraničí, dovezou ho tu jako celoroční, ale celoroční pro jejich klima odkud byl dovezen a je třeba jen do -5 pokud je z Holandska tuším a tak. Takže u nás celkem nepoužitelné když udeří -30, zamrzne vodní potrubí a promrzne. Navíc sezonní letní stojí o polovinu méně a když je člověk šikovný si ho zateplí za babku a ušetří téměř polovinu na pořizovací ceně, což u mě ušetřilo cca 200tis. (a hlavně vypadá to pak jak malý domek, ne jak cirkusový karavan). Taky aby si ho člověk pořídil musí být celkem kutil, když mi odešel kouhoutek vodní baterie, nový sem nesehnal, protože byl vyroben jinýma normama, musel sem vyměnit celou baterii, ale zas nepasovalo uchycení k potrubí, tak sem měnil i potrubí a rovnou vyřadil plynovou karmu a předělal na bojler. A taky plynové vytápění působí nebezečně celkem, to sem taky vyboural a postavil krbová kamna. Otázka pro jaké účely ho člověk kupuje, já koupil na trvalé bydlení

radekmaxim
hodnocení

0x

Spojování mobilních domů dohromady a vytvoření mobilního domu jekéhokoli tvaru není problém.
Jestli chcete mobilní dům na klíč, a můžete si vybrat vpodstatě jakýkoli tvar a provedení, a samozřejmě s kvalitní tepelnou izolací aby nebyl problém s vytápěním v zimě...

Tip na levný mobilní dům
Tip na levný mobilní dům #2
Tip na levný mobilní dům #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]