Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracené silikonové těsnění

Od: hv* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, kde lze sehnat (zakoupit) ztracené silikonové profilové těsnění šířky min (cca) 3 cm k zatěsnění bočního skla ke stěně baráku pro bezrámový zasklívací systém lodžie? Potřebuji cca 150 cm. Původní dodavatel systému: Balkon systémy, s.r.o. (Balkony. cz) je nespolehlivý a nekorektní (!) - pouze opakované sliby ...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miso*
hodnocení

3x

Myslite nieco taketo?

obchod.duotech.cz/...

hodnocení

0x

Zkoušel jste Gumex? Nevím, o jaký tvar se jedná...vyberte ten svůj a pak "Detail výrobku"...snad něco vyberete...dělají i na zakázku...

doplněno 25.11.17 23:19:

Dejte tvar a rozměry..

doplněno 29.11.17 20:07:

Ještě jednou - dejte tvar a rozměry...bez toho je to hooodně těžké dobře poradit...nebo alespoň udat směr hledání...

hv*
hodnocení

Díky za snahu pomoci. V Gumexu jsem nic vhodného nenašel a zakázka by byla drahá.

hv*
hodnocení

Dobrý den, vzorek těsnění je zasazen do polykarbonátového profilu (viz. foto) nasazeného na skle tl. 6 mm.

Polykarbonátový profil mám k dispozici, chybí ale těsnění. Vzorek na obrázku má šířku 20 mm, k zatěsnění však potřebuji (původní) šířku 30 mm a délku cca 150cm.

Ještě jednou díky za snahu.

Ztracené silikonové těsnění

A ten odkaz, který dal včera miso?! Dle mého je to ono. Pokud ne identické, tak téměř shodné...

hv*
hodnocení

OK - díky !, odpověď jsem přehlédl

jabraka*
hodnocení

0x

Neuvažovali jste sklo (dvojsklo) zatěsnit jen silikonovým tmelem?Tmel pak zakrýt jen lištou.

JABRAKA

hv*
hodnocení

Díky za odpověď a snahu pomoci. Takto to však nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]