Zdravím předem a prosim o radu jak tedy upéct husu ...ale prosim v parní troubě a to na roštu pod kterým je plech na odkapávání tuku. Pro informaci husa má 4.6 kg a taky jaka bude doba pečení a výše teploty. Dékuji za radu
Na první půl hodiny můžeš dát vyšší teplotu aby se husa po vrchu zatáhla a šťáva zůstala v mase. Posledních 20 minut taky pustit na víc aby se udělala kůrka. To samozřejmě platí pro normální troubu. Nevím jak funguje parní ale neumím si představit že by pára udělala kůrčičku V pomalém hrnci, když chci kůrku musím odebrat šťávu, zvýšit teplotu a pak už to ale musím hodně hlídat aby se to opeklo ale nepřipeklo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.