Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Garáž rozšíření

Od: dedkoid® odpovědí: 13 změna:

Po koupi nového vozu je mi v garáži poněkud těsno. Jsem na kraji řady garáží a stačilo by mi rozšíření tak o 30 cm (+- šířka zdi). Problém je, že za zdí kterou bych chtěl posunout (červeně vyznačena v obrázku) je v zemi teplovod. Zeď kterou chci posounout je ještě ke všemu "utopena" cca 50 cm v zemi. Vidíte to jako velký problém? Jak hluboko je teplovod bohužel nevím.

Garáž rozšíření

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Co takhle vyměnit garáž za tu na druhém konci? Tam není teplovod.
lopata*

co takhle vyměnit auto? :)

hodnocení

Je tam chodník + rozvod eletriky.

krtek66

i kdyby vám to skrz ty sítě povolili...tak se vám to nevyplatí...a musel byste řešit to co jsem psal výš

lopata*

Vy snad máte vyřešenej pozemek kam byste chtěl tu zeď posouvat? A to nemluvím o tom, že byste tu garáž defakto musel zbourat a postavit znovu ..

hodnocení

Pozemek je vlastníků garáží, čili i mé osoby. :)

krtek66

no "váš" je možná ten pod garáží...ale kolem?

hodnocení

Ano, i ten kolem, resp. je vlastníků garáží.

lopata*
hodnocení

0x

tohle prostě nevymyslíš :)

krtek66
hodnocení

0x

a jak bys chtěl rozšiřovat ten strop co tam máš teď..vsadím botky, že jako 99,99% garážníků máš takovou tu prefa betonovou skořepinu, která je přesně na šířku garáže.*smich*

tqeu
hodnocení

0x

Nebo udělat do boku jen dveře v oblasti dveří od auta a otevírat je před zajetím.

hodnocení

0x

Pokud by stačilo opravdu jen těch 30 cm, tak bych to zkusil pořešit takhle: do boční stěny nahoře zasekat traverzu aby nesla strop, stěnu vybourat a zvenku přimontovat sendvičové panely. To vše by zabralo cca 10 cm, nemusel by se dělat základ, nahoře stačí zakrýt oplechováním. Ale jestli se to vyplatí, nevím:)

krtek66

stejně na to potřebuje povolení :) a to nejspíš nedostane skrz teplovod respektive jeho ochranné pásmo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]