Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stůl se šuplíky vlevo nebo vpravo?

Od: paloska
Dobrý den,
chtěla bych si koupit toaletní stolek.
Rozhoduji se co bude lepší jestli šuplíky vlevo nebo vpravo.
Poradil by mi prosím někdo?
Děkuju

Stůl se šuplíky vlevo nebo vpravo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud stůl bude k bílé stěně, tak bych dala šuplíky k uličce. Z jednoduchého důvodu - zřejmě budete mít u stolku židličku, a když na něco zapomenete, a budete něco potřebovat z šuplíku, tak takto musíte "obejít" židličku a lovit kdesi v rohu, kdežto když je šuple v uličce, tak ho máte hned po ruce, i když zrovna jen procházíte nebo nesedíte na židli.

Další důvod může být ten, že když se budete třeba s někým bavit nebo se nastavovat, tak je větší šance (vlastně to platí i celkově, že si tak lidi sedají), že budete sedět natočená mírně k uličce (chodbě), a kdyby byly šuplíky vlevo, tak byste se musela celá otočit, kdežto takhle jenom natáhnete ruku dolů a ani nemusíte spustit oči ze zrcadla.

hodnocení

3x

Já jsem pravák, tedy šuplíky vpravo. Levou rukou bych je špatně otvírala, ikdyby byly vpravo nebo vlevo.

sebod*
hodnocení

2x

já bych dala šuplíky blíže k tomu průchodu. Vpravo z mého pohledu.

hodnocení

2x

Vlevo. Ne do cesty.

ladinpraha*
hodnocení

2x

Pokud bude stolek zády na bílé stěně, tak šuplíky s ohledem na sezení vpravo. Pokud na červené, tak šuplíky vlevo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]