Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
naše dítě touží už delší dobu po ochutnání hmyzu (pražení cvrčci, mouční červi v karamelu apod.). Rozsáhlé pátrání po internetových eshopech nepřineslo kýžený výsledek a tak se hodlám chopit vařečky sám. A z toho pramení můj dotaz. Pokud zajdu do zooshopu, nakoupím moučný červy a doma z nich něco vykouzlím... je to OK? Mě jde o to, jestli mouční červi chovaní přímo pro vaření nemají nějakou speciální stravu apod.
Moc díky za vaše názory a zkušenosti! I třeba s tím, jestli jste někdy hmyz ochutnali...
Prosím nepište mi, že mám dítě prase, prostě každej chce ochutnat něco jinýho...
Tak ahoj a krásnej den!
Dobrý den, dítě prase nebude, ale možná máte v rodině asijské předky . Jinak se podívejte a prohledejte viz odkaz - vlastní zkušenost nemám. Zdravím!
jezevec - já vím, že e-shop nefunguje, ale jsou tam i recepty a jiná místa, kde lze koupi či ochutnat.
Díky moc, Bene, na tuhle stránku jsem koukal, ale jejich eshop je mimo provoz a odpověď, jestli vařit z těch červů ze zooshopu jsem tam nenašel... Ale děkuju!
Krásný den i Vám
Inu,proč je neochutnat,když se jimi živí jiné národy.
A ejhle,receptík - recepty.vareni.cz/...
Nezapomeňte se mrknout na diskuze pod receptem,jsou tam dobré postřehy a nápady.
Je dobre si vypestovat jednu generaci hmyzu doma a nekonzumovat primo tu, ktera se prodava v zooshopu. Vite cim to krmite a v jakych podminkach. Doporucuju zacit se cvrcky, dobre se mnozi. Pred konzumaci pochytat, dat na 5min do mrazaku a pote oprazit bez niceho na panvi. Chutnaji jako "mastne" buraky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.