Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou žehličku?

Od: mirda46® odpovědí: 6 změna:

Dámy (nebo i pánové), chci koupit manželce k vánocům novou žehličku, asi napařovací. Cena do 2000,- Kč. Prosím poraďte, já se v tom nevyznám. Děkuji Mirda

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak najviac by sa potešila žehličke,ktorá sama žehlí.Inak v princípu sú všetky rovnaké.

hodnocení

2x

Braun TS 785 STP

1. místo - Vítěz testu 2017

kepler*
hodnocení

0x

Napařovací nebo parní v každém případě. Nejlépe s hladkým a tvrdým povrchem, tedy sklokeramickým.

athenaise*
hodnocení

0x

Mám již několik let toto a dostanete pochvalu od paní. Nemusí se tahat s litrem vody v žehličce a je to paráda a rychlé. Nemusí tlačit na žehličku jen používá malé tlačítko na rukojeti. A dneska je to dotupnější. Jukněte na internet, ale stojí kolem 2000,-

k24.cz/...

Koupit manželce k vánocům praktický dárek - žehličku, aby mohla pracovat a vám žehlit. Moje manželka by to za dárek nepovažovala, spíše urážku.

vilik*
Dokud jsme jako ostatní kupovali pod stromek drahé dary, jen aby tam byly, taky bych nákup žehličky manželce bral jako urážku.
Od té doby, co slavíme trochu tradičnější Vánoce, dáváme pod stromek jen drobnosti a pro sebe si kupujeme v průběhu celého roku každý podle svého vkusu "dárky" sami. Já letos například koupil sobě kvalitní vrtačku. Abych mohl pracovat a manželce vrtat poličky.
Žehličku, shodou okolností taky nějakou v této ceně od Tefalu (ale bez toho podstavce, prý kvůli manipulaci), si manželka vyhlíží už delší dobu a asi čeká jen na to, co kdyby náááhodou před svátky byla ve slevě:). O jiné nedávno říkala, že už by koupila, ale ta původně vyhlédnutá se jí moc nelíbí kvůli barvě:). Každý máme jiné priority.
V každém případě radím kupovat tam, co lze vyměnit nevhodný dárek i po svátcích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]