Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokovaný sporák

Od: tereza1996 odpovědí: 3 změna:
Mám sklokeramickou varnou desku baumatic, a zablokovala se mi. Ukazuje mi pismeno "L" na vsech ctyrech ikonkach a klasicky navod - a + vyse zmineny nezabira.
Jak ji mam odblokovat?
Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ta otázka je častější...z návodu

Zrušení bezpečnostní pojistky(na displeji svítí "L”) Po zapnutí se musí bezpečnostní pojistka deaktivovat. Je důležité současně stlačit tlačítko + (PLUS) pro ovládaní přední pravé varné zóny a tlačítko - (MINUS), a po té stlačit ještě samostatně tlačítko - (MINUS). Když tento postup byl správným způsobem proveden , bezpečnostní pojistka se zruší a je vypnuta. Když se tento postup neprovede správným způsobem, postup se bude povazovat za nekompletní, ovládání zůstane zamknuté a vypne se. Na ovládacím panelu bude zobrazeno "L". Při správném postupu deaktivace bezpečnostní pojistky se po opětovném zapnutí pomoci tlačítek ON/OFF display zobrazí "0", kontrolky displeje budou blikat a panel je připraven k vaření. Když je varná zóna horká, namísto statické "0"se zobrazí "H". U modelu BF15 deaktivaci provedete současným stisknutím "+” a "-"a poté ještě jednou "-".

doplněno 18.11.17 21:32:

Který model máte?

U modelu BF15 deaktivaci provedete současným stisknutím "+” a "-"a poté ještě jednou "-

doplněno 19.11.17 20:07:

A výsledek? Vaříte? Vaše informace může pomoci dalším...

trevor*
hodnocení

0x

Zkuste to vypojit ze sítě.

hodnocení

0x
Neznám baumatic, ale za zkoušku nic nedáte. Pokud máte tlačítko tohoto zámku (symbol klíče) držte jej cca 10sec. Na všech deskách, které jsem potkal to takto funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]