Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připevnění přísavek v koupelně

Od: pavel02* odpovědí: 6 změna:

Máte někdo zkušenost s přidělám přísavek na obklady v koupelně? Máme je ve sprše na šampony apod. ale přísavky odpadávají a s tím samozřejmě i celá polička. Podklad jsem očistil odmastil, ale bohužel nepomohlo. Lepíte to něčím? Případně jak na to?

Připevnění přísavek v koupelně

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Někdo používá vaječný bílek. Někdo tenoulinkou vrstvu silikonu.
Pokud není kvalitní glazura obkladů a dobrá guma přísavky, časem podtlak zmizí a přísavka i s poličkou spadne.

hodnocení

1x

Tak já mám jeden trik, na který jsem přišla úplně náhodou. Umyjte kachličky Jarem a vysušte. Pak na suché přísavky prstem naneste tenkou vrstvu Jaru. Nesmí to být moc. Pak přisát na kachličky a trochu s tím popojet na suché místo kachliček. Já nevím jak bych to vysvětlila lépe. Ale mně se stalo, že jsem pak chtěla tu nádobu kterou jsem takto přisála na zeď dát jinam a vůbec jsem to nemohla odtrhnout. Musela jsem to nožem odchlípnout. Drželo to jako "židovská víra". :-DAle podklad musí být naprosto odmaštěný a hlavně suchý!

pavel02*
hodnocení

To byl právě můj první pokus - dělám to tak i v autě, ale tady asi ta přísavka není tak kvalitní a padalo to.

instalater*
hodnocení

0x

Já pod ty přísavky dávám mamut. To samé i s držáky toaletního papíru atd. Nanesu Mamut, nalepím na obklad a zajistím lepící páskou. Dlouho to vytvrzuje, ale pak drží. Když chci potom za nějaký čas odstranit tak pouze odříznu nožem a očistím zbytky Mamutu. Žádné díry po hmoždinkách.

pavel02*
hodnocení

Nechal jsem se inspirovat, ale koupil jsem silikonové lepidlo na akvária a uvidím :)

isteron
hodnocení

0x

Ja neverím žiadnym prísavkam, hlavne tam kde to zaťažuje váha tej police. Tam kde môžem používam hmoždinku a vrut, skrutku a matičku a p. Však na tej ukážke čo tam máte sa dajú pekne zamaskovať pod krytom. Sicher ist sicher.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]