Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přemalovat steny

Od: pivar odpovědí: 7 změna:

Zdravím stal se mě menší roblém mi rodiče si cheli vymalovat místnost. A stalo se jim toto viz foto. Na stěnach mají fleky jako ktere vyčnívají. Dá se to nějak opravit třeba přetřít barvou? nebo to vše seškrábat až na omítku, a začít od znovu?

doplněno 16.11.17 17:50:

Tak mam podrobnější informace. Prý původni nátěr seškrábali co šel a co nešlo tak to nechali v domění že to přemalují. zdi umyli mydlovou vodou a na doporučení souseda požili penetraci. už vypotřebovali cely kybel barvy pry jim to vyšlo na 3x.

Jak přemalovat steny
Jak přemalovat steny #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

1x
Stale nemuzu pochopit tu fascinaci penetraci. To snad napenetruje prvni nater ridsi baevy, ne?

kepler*
hodnocení

0x

To vypadá, že ten nátěr málo kryje a pak jedna vrstva nestačí. Já s oblibou míchám barvu s použitím zinkové nebo titanové běloby, pak je vše OK. Tedy doporučuju přetřít celou plochu.

hodnocení

0x

Je to foceno už suché? Nebo hned po nátěru...

pivar
hodnocení

Ano suche.

sebod*

Kolikrát a čím to rodiče natřeli? Jaká barva tam byla původně? Jak moc naředili použitou barvu? Čím natírali (štětka, váleček)?

doplněno 16.11.17 18:38:

Měli to nejdříve natřít penetrací. No, přemalovat ještě jedno a uvidíte, co to udělá,

hodnocení

0x

Jakou barvu použili na malování? To je totiž velice důležité.

hodnocení

0x

Mno. Pár místností jsem už vymaloval a řekl bych, že je to líčeno mlíkem. Finální nátěr narozdíl od prvního penetračního musí být HUSTÝ :) Pozná se to tak, že mlaská. Ředěním se nic neuspoří, jak vidno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]