Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udělat model šroubu?

Od: mithrandir odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

neptejte se mě proč, taky to nechápu, ale mám za úkol (asi pro pochopení šroubu) udělat model. Jednochodý, dvojchodý, trojchodý. A teď babo raď, jak to udělat. Nějaké nápady?

Napadlo mě mrknou do papírnictví na takové ty tvrdé roličky (podobně jako v toaleťácích) a barevnou izolepou to nějak oblepit. Nebo provázkem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

Těmi tvrdými roličkami končí každý toaletní papír.

jofa*

Já bych ten vícechodý závit demonstroval na plastových třech trubkách, jako jsou u odpadu, nebo WC a pod. Izolepa je dobrý nápad. Jednu, dvě a tři barvy pro názornost. Jak na stoupání u každé určitě víte, Asi tak 15 cm délky, průměr cca 25 mm. jednoduchý, názorný. nějakou co nejužší izolepou. Ta rulička od toalet. je moc poddajná a nedrží tvar

doplněno 16.11.17 15:45:

A nebo silnější nylon šňůrkou. Na kraji pevné plastové trubky( jak jsem psal) udělal dirku, zasunul, zalepil v dirce a motal závit vedle závitu. U druhé dvě díry naproti a a třetí na tři části otvor a motal rozdílné barvy. Však si poradíte.

doplněno 16.11.17 15:50:

A nebo jednu trubku. Pár cm jednochodý, na další části dvou a další části trojchodý a máte to na jednom kusu.

jabraka*
hodnocení

0x

Ta rulička není špatný nápad,pak si vezmi barevné provázky,nebo drátky a na jednu trubku namotej závit z jednoho provázku,na druhou vezmi dva provázky současně a na třetí provázky tři.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]