Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde a za kolik jste scháněli plotovky?

Od: tomas47 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Zajímá mě kde jste scháněli plotovky a za jakou cenu? Jestli ste je kupovali kusově někde v obi a podobně nebo si je nechali za nějakou cenu udělat od truhláře. Popřípadě jaké množství jste kupovali a rozměr.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Našel jsem si inzerát s nabídkou a nechal jsem si nařezat různou délku podle toho, kolik jsem kterých potřeboval a nechal jsem si je přivézt domů. Kontakt už nemám, už je to pár let. Ale nařezali mi snad 5 druhů délek, co jsem potřeboval (plot mám v různých částech různě vysoký).

tomas11*
hodnocení

0x

Nechávám si takové věci připravit (udělat ) přímo na pile . Konkrétně v Hořičkách . V OBI by to bylo myslím 2x tolik (cena).

jabraka*

Také jsem je vyhlížel v OBI,tam jsou za hrůzostrašné peníze.Syn houpil v Řezivech latě a bruskou obrousil a nalakoval a úplně to vyhovuje.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]