Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Apu lišta - barva

Od: pepeee* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, zatepluji a řeším problém s apu lištou okolo oken.

1. nalepit prvně apu lištu a pak za ní vsunout polystyrén, nebo prvně nalepit polystyrén a pak teprve apu lištu?

2. Mám okna dekor zlatý dub a finální barva fasády bude tmavě zelená. když použiji apu lištu zůstane okolo okna hrozný bílí pruh, dá se to řešit? Na netu jsem tuto lištu s perlinkou nikde hnedou nenašel.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tyto jsou jen v jedné barvě a hrozné?Viděl a nejen to i prováděl na různých barvách nikdy mi ten malinkatý proužek nepřišel jako hrozný. Spíš záleží jak se to nalepí a jak se natáhne barva,mnohdy to téměř není znát! Jinak nejprve polystyren a pak apulajzna!

krtek66
hodnocení

2x

tak tam tu apu lištu nedávej a máš to..a nebo pokud chceš být důsledný tak si ty apu lišty nastříkej na zeleno...je to obyč plast..chytne na to každej lak

pepeee*
hodnocení

Když tam tu lištu nedám, předpokládám že to bude okolo okna praskat a nepůjde to dobře zapravit.

hodnocení

2x

Jakou barvu? Slonová kost, šedá světlá a tmavá, hnědá? Jakou si vyberete? S jazýčkem či bez něj?

Dobré stavebiny dodají.

likov.com/...

pepeee*

Kdyby náhodou někdo řešil stejný problém jako já, tak lišta zatím není na prodej. Bude se vyrábět až od nového roku a dodání na prodejny předokládám až jaro 2018 :(

jan*
hodnocení

0x

chod na stránku Allegro.pl,zadaj apu listwa kolor zloty dub-dodavaju to aj do zahraničia a maju rozne odtiene.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]