Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dveře nesedí do futer

Od: bartj odpovědí: 6 změna:

Dobry den,koupil jsem nove dvere jen nejdou zavrit od pulky dolu asi 30cm jsou futra jakoby vyboulene ven,poradi nekdo co s tim?dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím,zkoušel jsi dveře,seřídit na pantech?Zkus prostřední a spodní pant dotáhnout na dveřích.

bartj
hodnocení

ano,zkousel,ted kdyz jsem to jeste premeril tak v prostred a dole se rozchazi miry

Kde? Na futrech nebo dveřích? Jestli na dveřích tak reklamovat ale určitě na futrech že.Jestli už nejdou panty dotáhnout tak možná půjdou vyhnout i na futrech ale pozor aby "nedrhly" od pantů.Poté jedině dveře ohoblovat.Nevím jaké máte ale tzv. papíráky moc nejdou spíš obrousit ale ta estetika*nevi*.Přinejhorším (na práci) nové futra

hodnocení

0x
A jsou to futra nebo obložky? Pokud jsou to nové obložky tak se mohly při lepení pohnout a teď nesedí.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
pokud jsou vyboulená futra, pak s tím nic neuděláte - jedině futra vybourat a buď zazdít nová futra a nebo, pokud půjdou srovnat (někdy jdou futra srovnat i zazděná), tak zkusit srovnat.
I nové dveře mohou být zkoucené.
Takže jediná rada - vše proměřit a podle toho, kde je chyba, postupovat dál (viz rady moje i dalších rádců).

hodnocení

0x

Futra jakoby vyboulené ven. Neumím si nějak představit, co tím myslíš, nebo umím, ale nevím přesně co a jak. A to jsem v životě viděl už nespočet křivě zazděných futer.

Fotka by nebyla?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]