Nejste přihlášen/a.
Tady je kvalitní značková sada včetně vrtáků a obsahu sady, tak si vrták najděte podle velikosti vytahováku.
Vždyť to máte v tom odkazu, co jsem vám sem dával - proto jsem ten odkaz dával - je tam popis, co sada obsahuje a na jaké šrouby je určena. Největší uvedený šroub = největší uvedený vytahovák = největší uvedený vrták. Takže stačí si vzít vytahováky z vaší sady, naléz si je v tabulce u této sady a vypadnou vám na jaké šrouby jsou určené a jaké vrtáky k tomu budete potřebovat
Vy asi nebudete od "černého řemesla", že když se takhle ptáte Já jen, že práce s vytahováky je taková trochu "vyšší dívčí", zvlášť pokud se jedná o šrouby silně zarezlé, zapečené, velmi dotažené či třeba Fe šrouby zalomené v Al. Jo a vytahováky mají obráceně točenou šroubovici, takže se s nimi po nasazení točí proti směru hodinových ručiček
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.