Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umístění zasuvky do dřeva

Od: pavel45 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.jsem sice vyučený elektrikář ale nedelam to. zásuvky si ale zapojit dokážu.ted řeším ale jeden problém.v paneláku jsem si položil drevotriskovou deskou trubky od topeni a chtěl bych do toho dřeva umístit 2 zásuvky nevím ale jakou krabičku pod povrch použít aby vyhovovala.zasuvky mám už koupené jsou to klasické tango.dekuji za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

používám tyto , bacha na to, otvor 79mm, ale minule jsem se sám vydrbal - jak jsou vidět na obalu jsou 4 záchytné kraje, tak je třeba krabičku mírně pozapustit, jinak je mezi obalem zásuvky a stěnou mezera a není to estetické... Je to Kopos

elima.cz/...

111®

myslím že je třeba vědět jak se taková krabice, zásuvka či světlo pozná...Písmeno F v trojúhelníku říká pro montáž na nebo do hořlavých materiálů, takže hledejte tento znak..

doplněno 12.11.17 17:44:

případně počít tohle str 29

doplněno 12.11.17 17:45:

krabice jsou oznaačeny trochu jinak..

Těch krabic do dřeva je relativně malé množství, ta KOPOSka je celkem osvědčená až na to co jsem psal v předešlé odpovědi...

zakus*

Lamino je C3! Proto je nutné použít uvedenou kabici s přídavným pláštěm.

doplněno 12.11.17 22:20:

Kopos

hodnocení

0x

Mohlo by to byť či masív alebo drevotrieska.: conrad.sk/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]