Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.jsem sice vyučený elektrikář ale nedelam to. zásuvky si ale zapojit dokážu.ted řeším ale jeden problém.v paneláku jsem si položil drevotriskovou deskou trubky od topeni a chtěl bych do toho dřeva umístit 2 zásuvky nevím ale jakou krabičku pod povrch použít aby vyhovovala.zasuvky mám už koupené jsou to klasické tango.dekuji za rady
používám tyto , bacha na to, otvor 79mm, ale minule jsem se sám vydrbal - jak jsou vidět na obalu jsou 4 záchytné kraje, tak je třeba krabičku mírně pozapustit, jinak je mezi obalem zásuvky a stěnou mezera a není to estetické... Je to Kopos
Těch krabic do dřeva je relativně malé množství, ta KOPOSka je celkem osvědčená až na to co jsem psal v předešlé odpovědi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.