Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřeboval bych poradit se štukováním.
Rekonstruuji byt a jsem ve fázi štukování. Pro štukování používám již namíchaný tekutý štuk (rozmíchaný v kýblu).
Bohužell se mi přihodilo, že mi v polovině zdi štuk došel. Druhý den jsem doštukoval zbytek zdi, ale nedaří se mi napojit novou vrstvu k již vytvrdlé včerejší vrstvě. Po zaschnutí je vidět napojení obou vrstev.
Zkoušel jsem ten přechod již přebrousit smirkovým papírem. Pak vše navlhčit, špachtlí na přechod natáhnout tenkou vrstvičku štuku a mokrým molitanovým hladítkem vše roztočit doztracena. Bohužel neúspěšně... Vypadá to pořád stejně
Chtěl jsem se zeptat, je nějáký fígl jak to udělat aby ten přechod nebyl vidět?
Napadly mě ještě dvě možnosti:
1) Vzít neředěný primalex a ten přechod tenkým štětečkem párkrát přetřít. 2) Rozmíchat hodně řídkou sádru a přechod tím přetřít.
Myslíte, že něco z toho pomůže? Respektive pomůže to aby nebyl přechod vidět až vymaluju?
Děkuju za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.