Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Multifunkční hrnec nebo fritéza

Od: careca® odpovědí: 4 změna:

Zdravím kvalita hranolek nebo smaženého kapra je lepší z multifunkčního hrnce nebo z fritézy? Dík za odpověď Veselý

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Právě jsem viděl na CT1 pořad POLOPATĚ.tam prezentovali nějaký podobný výrobek.Připravovali v něm španělské ptáčky.Docela mě to zaujalo. ceskatelevize.cz/...

JABRAKA

Zkoušeli jsme nahradit friťák multifunkčním hrncem ale vrátili jsme se k friťáku. Přes to že ta multifunkce měla jako friteza fungovat, byly hranolky víc nacucané. Asi nemá takový výkon a po vložení hranolků mu trvá delší dobu než se olej vrátí zpátky na nastavenou teplotu.

hrnec
hodnocení

0x

Fritézu jsem zrušila již před léty. Raději udělám do křupava 1,5 kg hranolků na 2 lžící ch oleje. Při vyndání míchací lopatky se dá upéct koláč, jakékoliv maso, zelenina, jen řízky mi nechutnají, ty dělám klasicky na pánvi. Dobře se v něm škvaří sádlo na výborné škvarečky. Mám podobný hrnec tomuto

fritovaci-hrnce.heureka.c/...

doplněno 14.11.17 11:23:

Opravdu mluvíme každý o něčem jiném. Píšete, že v multifunkčním hrnci jsou hranolky více nacucané olejem. Kde by se olej vzal, když na 1,5 kg hranolků spotřebuji 1 - 2 lžíce oleje. Možná jste měl jiný nevhodný hrnec, nevím.

V tom případě ale mluvíme každý o něčem jiném. Multifunkční hrnec umí od funkce "pomalý hrnec" přes vaření smažení až po pečení. Vy mluvíte o fritování ve fritéze s vrtulí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]