Nejste přihlášen/a.
Zdravím kvalita hranolek nebo smaženého kapra je lepší z multifunkčního hrnce nebo z fritézy? Dík za odpověď Veselý
Právě jsem viděl na CT1 pořad POLOPATĚ.tam prezentovali nějaký podobný výrobek.Připravovali v něm španělské ptáčky.Docela mě to zaujalo. ceskatelevize.cz/...
JABRAKA
Fritézu jsem zrušila již před léty. Raději udělám do křupava 1,5 kg hranolků na 2 lžící ch oleje. Při vyndání míchací lopatky se dá upéct koláč, jakékoliv maso, zelenina, jen řízky mi nechutnají, ty dělám klasicky na pánvi. Dobře se v něm škvaří sádlo na výborné škvarečky. Mám podobný hrnec tomuto
Opravdu mluvíme každý o něčem jiném. Píšete, že v multifunkčním hrnci jsou hranolky více nacucané olejem. Kde by se olej vzal, když na 1,5 kg hranolků spotřebuji 1 - 2 lžíce oleje. Možná jste měl jiný nevhodný hrnec, nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.