Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komín v háji

Od: lukaslukas odpovědí: 4 změna:
Ahoj lidi mam problém zedník mi stavěl komín z venku a nedal mezi zakladovku a komín hydroizolaci nevím co teď s tím :( komín je skládačka z tvárnic a keramických vložek.zrejme to asi není opravitelné že? Člověk si myslí že když zedník staví komín takže ví jak na to a umí to a on tam nedá hydroizolaci :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x
Jak je vysoko pata kominu nad okolnim terenem? Klidne to nemusi nic znamenat.
lukaslukas
hodnocení

Zdravím jestli máte na mysli jak vysoko je základ od terénu tak to je cca tak 10 cm možná je teda pravda že bydlíme na kopci že voda tam moc neni ale vlhkost tam je a ještě by mě zajímalo jestli se musí dávat roxory do vyvrtaných děr které jsou v tvárnici které tam zedník taky nedal komín má výšku 6 m

Dle vašeho popisu to nebyl zedník,ale fušer!S hydroizolací může a nemusí být problém ale bez výztuže?to je problém,teda pokud jde o "šídla" nebo jiný prefabrikovaný komín dané výšky a samostatně stojící (nazavázaný do zdiva) !

lopata*
hodnocení

0x

každý komén má stavební návos a něco mi ta říká, že jste si to stavěl sám, pokud to opravdu dělal zedník, tak mu to reklamujte at komín zboří a postaví znovu a pořádně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]