Dobrý den, sleduje někdo tuto akci? Vyplatí se vůbec? Hodil by se mi ten tyčový mixér, ale za 1000 Kč + body? Není to moc? Neseženu za menší peníze podobný výrobek jiné značky? DÍKY
Máš pravdu, seženeš. Jen musíš vědět, co chceš a musíš se orientovat na netu v e-shopech. Ostatní už je sranda.
kepler*
Zase je to jenom podvod. Také jsem si všiml. Mám robustní nerezový a značkový tyčový mixer (500 W) za 800,- A bez bodů. I ceny ostatních výrobků se mi zdají moc vysoké.
Dobrý den. Když se podíváte na stránky Datartu, najdete tam tyčové mixéry od 400,- Kč, všech možných značek. ETA, Sencor, Bosh, Orava, Rohnson, ECG, Gallet. Budete ho mít za za polovinu a bez bodů.
Nehonila bych se za body. Jak už jiní píší, koupíte rozhodně levněji. Já mám z klasické akce v týdnu tyčový asi do 300 Kč. Slouží v pohodě víc než 6 let. Tehdy jsem byla udivena cenou a pí. prodavačka mě říkala, vyzkoušejte, je na to 2 roky záruky. Jsem spokojená.Vídám v cenách také o kolem 400-500 Kč. Ta tisícovka a ještě body mě připadá hodně podivná, nekupovala bych.
Albert prostě láká zákazníky - udělá akce. Potom člověk zjistí, že zaplatil 2x tolik. Chce to taky i o akcích přemýšlet. Tyto markety mají z toho velký byznys a lidé jsou nepoučitelní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.