Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máme pračku a na ní s pomocí mezikusu přidělanou sušičku. Umístit obojí potřebuji do předem vytvořeného výklenku, který je však širší než pračka cca o 2 cm, a navíc je strop v šikmině. Jak tam tento krám mám dostat? Navíc poté potřebuji ještě vyštelovat nožičky u pračky, protože mám podlahu ve spádu ke kanálku. Předem díky za rady.
Bez nákresu se těžko radí, asi nemám dost velkou představivost, abych viděl úskalí, které tam očividně je.
Sám mám sušičku v prostoru větší také jen o cca 2cm, ale dobře přístupné zepředu, takže jsem to popadl a nasunul. Případně si lze pomoci dekou, aby spotřebiče klouzaly po podlaze a pak ji vytáhnout po naklonění.
Zepředu mám také přístup v pohodě. Takže deka by mohla fungovat? Napadla mě také, ale říkal jsem si, zda není ještě jiná metoda. Moc díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.