Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat pračku se sušičkou do výklenku?

Od: sejny* odpovědí: 8 změna:

Zdravím, máme pračku a na ní s pomocí mezikusu přidělanou sušičku. Umístit obojí potřebuji do předem vytvořeného výklenku, který je však širší než pračka cca o 2 cm, a navíc je strop v šikmině. Jak tam tento krám mám dostat? Navíc poté potřebuji ještě vyštelovat nožičky u pračky, protože mám podlahu ve spádu ke kanálku. Předem díky za rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bez nákresu se těžko radí, asi nemám dost velkou představivost, abych viděl úskalí, které tam očividně je.

Sám mám sušičku v prostoru větší také jen o cca 2cm, ale dobře přístupné zepředu, takže jsem to popadl a nasunul. Případně si lze pomoci dekou, aby spotřebiče klouzaly po podlaze a pak ji vytáhnout po naklonění.

sejny*
hodnocení

Zepředu mám také přístup v pohodě. Takže deka by mohla fungovat? Napadla mě také, ale říkal jsem si, zda není ještě jiná metoda. Moc díky.

Občas takhle musím po domě něco stěhovat a sám, takže stará deka je spása. Jde takhle jednoduše odstěhovat cokoli. Spíš nezapomeňte si nechat prostor pro vytažení - naklonění spotřebičů. Nadoraz musí až na sucho.

Na linu jsem používal mokrý hadr na podlahu.

krtek66
hodnocení

0x

rozmontovat to a vsadit po jednom šoupáním... miluju když někdo nejdřív koupí nějakej výrobek a pak řeší kam a jak s ním..tzv.metoda na prase..

pecenkav*
hodnocení

0x

A co takhle přístupnost k pračkovému kohoutu?

ttt*

... kohout se řeší až sousedi bušej na dveře.*zed* Jak jinak. Můj bože.*modla*

sejny*
hodnocení

Nebojte, úplný idiot nejsem - v zadní části výklenku budou revizní dvířka, skrze něž se ke kohoutu dostanu. Navíc je koupelna s kanálkem, takže voda má přpadně kam téci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]