Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte někdo zkušenost s ručníma lisovacíma kleštěmá pro potrubí Al-Pex?Chtěl bych si zakoupt tyto: jipos.cz/...
Kleště bych využívál pro občasné domácí použití. Nějaké zkušenosti?
Dokázal by mi někdo vysvětlit, v čem je lisovaný spoj lepší než fitinka se závitem? A proč se ty se závitem nemají dávat do podlahy?
Proč bych ti to měl vysvětlovat? Buď tomu věříš a nebo nevěříš.
Spojka se závitem je rozebiratelný spoj, takže v případě netěsnosti se dá opravit. Pokud je ale spoj zalitý pod vrstvou betonu, tak se opravuje těžko.
No spíš mi jde o to, že jsem koupil nemovitost a tam je voda uděláná kompletně v Al-Pexu(pitná vody i topení).Některé věci budu předělávat,tak přemýšlím zda je lepši koupit fitinky se závitem, nebo koupit lisovaci kleště do těch 3000kč a použít lisovací fitinky.Hlavně abych za rok pak nemusel vysekávat stěny, protože to poteče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.