Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přechod od innogy k MND (plyn)

Od: marekk odpovědí: 2 změna:

Zdravím Vás,

zvažuji přechod k jinému dodavali zemního plynu. Mám RD, kde plynem topím, vařím a ohřívám vodu. Již několik let jsem zákazníkem Innogy (dříve RWE) se spotřebou za minulé účtovací obdobá ve výši 19 MWh. Minulý týden jsme od innogy dostal dopis s nabídkou zavazující na 24 měsíců s pevnou cenou plynu a tím i úsporou až 7 000 Kč za 2 roky. Vzhledem k tomu, že jsou i jiní dodavatelé jako třeba MND, tak jsem si u nich na stránkách spočítal úsporu ve výši 5200 Kč. Nastudoval jsem si, že cena plynu se skládá ze třech základních poplatků tj. distribuce, cena plynu jako komodity a paušál prodejce.

U MND jsem narazil na informaci "Snížené měsíční platby pro první rok odběru". Co tento parametr znamená? Jak moc se změní po onom roce?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

když ptáčka lapají, slíbí mu slevu, kterou doplatí příští rok...

hodnocení

0x

Mesicni platba za plyn (cca 80 Kc) snizena o 50%.
mnd.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]