Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mám koupit ventil na radiátor?

Od: katka002 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, začal mi téct samoodvzdušňovací ventil u žebříkového radiátoru. Prosím nevím jaký mám koupit nový? Na ventilu není nic napsané, pouze 10 bar - 100°. Přikládám fotku. Děkuji Matějíčková Kateřina
Jaký mám koupit ventil na radiátor?
Jaký mám koupit ventil na radiátor? #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

0x

tady s tou fotkou dojděte do prodejny a oni vám poradí...je to jen o těch barech a průměru závitu..bude to asi DN15

hodnocení

0x

V "žebříku"třeba Korado je závit 1/2"...i podle prodloužení...takže odvzdušňovací ventil s tímto závitem...třeba tento

hodnocení

0x

A jestli to máte do interiéru tak nedávejde tu mosaznou "ohavu"a dejte přímo na radiátor třeba tento: sagittarius.cz/...

miso*

To moc dlho v automatickom rezime fungovat nebude. Je tam papierove tesnenie, ktore je pre vzduch priepustne, pre vodu nie. Do roka vo vode to zarastie. Potom je to pouzitelne uz len ako manualny odvzdusnovak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]