Nejste přihlášen/a.
U nas mame hodne veverek. Nejsou zrovna nejchytrejsi i kdyz velmi "urputne pracovite". Velikost diry vypada na praci veverky. Jestli je nad vami strecha, tak si myslela, ze se dostane dovnitr aby si zalozila hnizdo. Kdyz zjistila, ze neni tam kam planovala, tak se zacala prokousavat jinam. Podivejte se, jestli se nakonec nestrefila a nemate zvenku hned pod strechou diru kam se jiz veverka nastehovala.
POZOR diru pod strechou nesmite ucpat. Prokousala by se vam dale do domu, treba i pres strop.
Hmyz a v takovém rozsahu, no... nevím nevím. Zatím jsem se s tím nesetkala. To spíš myši. M.
Já to beru logicky. Proč by něco kousalo plastovou síť? Sršně si stejně jako vosy staví hnízdo z celulózy, takže jedinou věc, kterou mohou poškodit, je dřevo (nám třeba chodily oloupávat břízu) a nebo vlastně i ovoce, kterým se krmí. A věřte mi, že to byste si všimli, kdyby vám tam nějaká turbo vosa poletovala. Vlastně žádný hmyz vyloženě nejde po takovém materiálu, jen ho občas využívá ke kladení vajíček. Proto logicky usuzuju, že se jedná o dílo hlodavců. Ti síto mohou považovat za překážku, kterou je treba překonat. Nemuseli se u vás vyloženě zabydlet, jen si pro něco došli
A jen pro zajimavost: My v síti měli díru od sojky. Ta se ho prostě rozhodla proletět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.