Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máme letitou stěnu v obýváku, potřebujeme úložné prostory, rádi bychom novou, ale nové stěny moc skříní a skříněk nenabízejí. Jsou nějaké možnosti renovace původní stěny? I názor: kupte novou, beru jako jednu možnou alternativu. Díky.
Rozhodně bych se nebála nových obývacích stěn, například z masivu. I ty nové, jako např. tady svis.cz/... nabízí dostatečné množství úložného prostoru.
Mně ta stěna nepřijde špatná, pravděpodobně byl při výrobě použit kvalitnější materiál, než u řady dnešních stěn. Nelíbí se mi jenom "úchyty" (názvem si nejsem jista) a "ozdobné sklo → to bych vyměnila za čiré.
Miro, nezlobte se na mne, ale původní dýha je podle mne kvalitnější než MDF. Mně se navíc novodobé dekory vůbec nelíbí (dřevěná dýha je dřevěná dýha).
uchyty jsou hrozné, sklo by šlo vyměnit snadno.
Napadlo mě, zda exituje něco jako šikovný truhlář co by udělal nová dvířka MDF v novodobém dekoru.
V případě, že byste se rozhodla pro nový nábytek, vůbec bych se toho nebál. K většině nábytkových sestav lze dokoupit množství dalších dílů (skříně, skříňky, komody) a byla byste omezena jen svým prostorem, který máte k dispozici. Dělat ze starého nové není to pravé ořechové. Mohl by vzniknout hrozný kočkopes.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.