Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak s adaptací obývací stěny

Od: miramira® odpovědí: 8 změna:

Zdravím, máme letitou stěnu v obýváku, potřebujeme úložné prostory, rádi bychom novou, ale nové stěny moc skříní a skříněk nenabízejí. Jsou nějaké možnosti renovace původní stěny? I názor: kupte novou, beru jako jednu možnou alternativu. Díky.

Jak s adaptací obývací stěny

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jakou máš o renovaci představu?
Takhle na malý fotce v telefonu to nevypadá nějak extra špatně.
nella

Rozhodně bych se nebála nových obývacích stěn, například z masivu. I ty nové, jako např. tady svis.cz/... nabízí dostatečné množství úložného prostoru.

iz*
hodnocení

0x

Mně ta stěna nepřijde špatná, pravděpodobně byl při výrobě použit kvalitnější materiál, než u řady dnešních stěn. Nelíbí se mi jenom "úchyty" (názvem si nejsem jista) a "ozdobné sklo → to bych vyměnila za čiré.

doplněno 04.11.17 19:19:

Miro, nezlobte se na mne, ale původní dýha je podle mne kvalitnější než MDF. Mně se navíc novodobé dekory vůbec nelíbí (dřevěná dýha je dřevěná dýha).

hodnocení

uchyty jsou hrozné, sklo by šlo vyměnit snadno.

Napadlo mě, zda exituje něco jako šikovný truhlář co by udělal nová dvířka MDF v novodobém dekoru.

ronyx*

Existují firmy, která vyrábějí dvířka na míru (MDF s folií) právě pro podobné "rekonstrukce" jako o ní píšete vy. Jen asi musíte hledat "dvířka pro kuchyně" - jestli to někdo nabízí i jinak netuším.

kepler*
hodnocení

0x

V případě, že byste se rozhodla pro nový nábytek, vůbec bych se toho nebál. K většině nábytkových sestav lze dokoupit množství dalších dílů (skříně, skříňky, komody) a byla byste omezena jen svým prostorem, který máte k dispozici. Dělat ze starého nové není to pravé ořechové. Mohl by vzniknout hrozný kočkopes.

hodnocení

0x
Žádná jiná dvířka to v téhle sestavě nezlepší. Zkuste sestavu přestavět, odlehčit prostor. Zvažte, jestli tam musí být všechny ty skříňky. Měli jsme podobnou, ke stropu a na celou stěnu. Teď je na tom samém prostoru jiná, jen se čvrtinou skříněk a stačí to taky.
hodnocení

Dík,z určitého pohled u na věc máte pravdu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]